Vi skal have meget mere ud af at mødes.

 
 

”Det er på tide, at man bruger teknologien til at frigøre den viden, erfaring og kreativitet, der findes i en forsamling.”
— 
Hør hvad centrale meningsdannere siger om Conferize.

 
 

Eventmarkedet er en global multi-milliardindustri – alene i Danmark omsættes der for mere end 20 milliarder kroner hvert år. Alligevel planlægges og gennemføres mange møder og konferencer på samme måde som for 50 år siden. Moderne menneskers krav til networking, idéudveksling og interaktion bliver ganske enkelt ikke mødt. Alt for mange deltagere føler, at de spilder deres tid, ressourcer og engagement. Eventindustrien mangler ganske enkelt en digital løsning, som kan løfte værdien af events markant.

 

Conferize er en banebrydende, social eventplatform med fokus på at skabe mere meningsfulde møder og netværk. En ny tilgang til networking og udveksling af ideer og viden, der giver fysiske events større tyngde og gennemslagskraft end før.

 
 

"Folk vil gerne bidrage. De vil gerne i spil. De har et formål med, hvad de bruger deres tid og penge på." - Stifter & CEO Martin Ferro-Thomsen om motivationen bag Conferize.

 
 

Med Conferize som digital platform for etablering og organisering af events er fundamentet lagt for potentielt at ændre spillereglerne for branchen. 

Conferize-platformen indeholder tre kerneelementer for eventarrangører, deltagere og talere, samt selve industrien:

  • Et Event Management System (EMS): For arrangører er Conferize en fuldt integreret digital værktøjskasse til at oprette, planlægge og afvikle events. Én samlet løsning, der gør det nemt at lave bedre events – bl.a. via interaktive event-websites med mulighed for billetsalg, registrering og email-marketing.
  • Et socialt community: For deltagere og talere er Conferize et social community for events, hvor de kan danne relationer, dele viden og skabe indhold sammen – før, under og efter det fysiske møde.
  • Et globalt netværk for events: For event-industrien udgør Conferize med tiden en global infrastruktur – en online markedsplads hvor arrangører og brugere let kan finde og interagere med de personer, begivenheder og den viden, som skaber størst værdi for dem.


Målet med Conferize er en stærkt voksende brugerskare, som opnås ved at tiltrække stadig flere eventarrangører og brugere med værktøjer, der kan skabe større værdi i mødet.